Samsung foutmelding geheugen vol

Samsung foutmelding geheugen vol

De laatste tijd krijg ik vaker, met een tekentje, de foutmelding “geheugen vol” op mijn Samsung Note. Hierdoor zouden een aantal functies niet meer optimaal werken. En dat is geen prettig vooruitzicht want je phone moet gewoon zijn ding doen.

Regelmatig schoon ik, mijn alweer 4 jaar oude, Samsung Note met de bekende Cache Cleaner app (Zie de app op www.piriform.com) het interne geheugen en opslagruimte op. Alleen volgens de gegevens van Cache Clean heb ik voldoende geheugen. De melding bleef ook na het opschonen hangen. Het foutmeldingtekentje wordt dan irritant.

Op het internet zag ik verschillende oplossingen van resetten naar de oude fabrieksinstellingen tot het updaten naar de laatste versie.

De oplossing die ik heb gevonden op het internet en bij mij hielp is eenvoudig:

Toets alsof je een nummer belt *#9900# en kies de tweede optie van boven “delete dumpstat/logcat”. De foutmelding is dan verdwenen en je probleem is opgelost!

Zie verder ook de andere tips voor je Samsung Note. Het probleem met de batterij die heet wordt en hoe je optimaal jouw Android toestel met Compagnion software kunt synchroniseren met Outlook.

Laat een berichtje achter als het heeft geholpen en/of wanneer je een alternatief hebt.

 

 

Groet van Andrew David

 

 

2 thoughts on “Samsung foutmelding geheugen vol”

 1. Hallo Andrew,

  Inmiddels heb ongeveer 35 (bas)gitaren gebouwd, allemaal afgewerkt met olie of hardwax. Naar mijn idee is het niet echt noodzakelijk om een poriën filler te gebruiken.
  Het is de moeite waard om het eens te proberen.
  Mij persoonlijk bevalt het erg goed en het scheelt een hoop werk
  Vriendelijke groet,
  Hendrik

 2. Dank Hendrik voor je bericht. Hoort waarschijnlijk als antwoord bij mijn blog over het oliën van mijn vintage telecasterbody. Je hoeft het inderdaad niet met poriënvuller te doen want heb net als jij goede resultaten met olie gehad. Maar nu wil ik deze lakken en dan poriënvuller wel van belang bij een glad oppervlak. Groet, Andrew

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *