Samsung Note geheugen bijna vol

Geheugen bijna vol van Samsung Note1

Geheugen bijna vol van Samsung Note1

Onlangs had ik mijn oude Samsung nodig als back up telefoon. Alles functioneerde na een update van nieuwe wachtwoorden weer bijna perfect. Het werkt alleen allemaal wat trager dan mijn huidge Galaxy S6 .  Er stond in de linkerboven hoek een irritant icoontje op mijn Samsung Galaxy Note 1 met de melding dat het geheugen bijna vol is en dat bepaalde zaken dan niet zouden functioneren.
Vreemd want op mijn telefoon was nog 130 mb vrij en op de sd-kaart zelfs nog 1.68GB vrij. De sd-kaart heeft overigens niets van doen met het interne geheugen. Ondanks het verwijderen van een aantal apps en overbodige gegevens kreeg ik het icoontje niet weg.

Gelukkig is Google je vriend in deze situaties.

De oplossing
Voor mij hielp de oplossing door te bellen naar *#9900#, en dan te toetsen op “Delete dumpstate/logcat”. Hierna opnieuw opstarten. In mijn geval hoefte ik niet opnieuw op te starten.

Zo en nu de stopwatch gebruiken. O ja en dan google je het geheugenprobleem en dan bleek dat ik een paar jaar geleden al een blog had geschreven over het geheugenprobleem. Niet alleen de Samsung Note had een geheugenprobleem klaarblijkelijk ook de eigenaar. 😉

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *