Flohmarkt musik produktiv ibbenbüren 3 mei

Flohmarkt musik produktiv ibbenbüren

Op zaterdagochtend 3 mei 2014 is er weer de Vlooienmarkt of in  het Duits Frühjahrsflohmarkt 2014. Voor weinig geld kun je er leuke en interessante tweedehandse muziekinstrumenten kopen. Gitaren in overvloed maar geen commerciële gitaarbeurs.  Handelaren stallen hun winkeldochters in de hoop ze voordelig te verkopen. Hobbyisten proberen hun oude onderdelen te verkopen zodat ze met de opbrengst weer nieuwe projectjes kunnen beginnen. Tussen de “oude meuk” vind je vaak net dat onderdeeltje waar je al jaren op zoek naar bent. Er is gewoon een groot aanbod van allerlei instrumenten. Dat is het voordeel van een groot land. O ja ruilen met de standhouders is ook een mogelijkheid. Nog een reden om deze Flohmarkt te bezoeken.

Het is wel een stuk rijden over de A1 naar Ibbenburen als je in het midden van Nederland woont. Gelukkig veel Autobahn. En als het weer goed is dan smaakt het Duitse bier en worst nog lekkerder.  Gewoon een dagje uit met een grote kans dan je met spullen thuiskomt die je eigenlijk niet nodig hebt maar niet kon laten liggen. 😉

Zie voor meer gegevens de website van Musik Produktiv.

Contactgegevens:
Musik Produktiv
Fuggerstraße 6
49479 Ibbenbüren

 

De volgende Flohmarkten zijn op:

Herfst-vlooienmarkt 2014
Zaterdag, 04.10.2014

Lente-vlooienmarkt 2015
Zaterdag, 02.05.2015

Herfst-vlooienmarkt 2015
Zaterdag, 10.10.2015

One thought on “Flohmarkt musik produktiv ibbenbüren 3 mei”

  1. Dit jaar leek het wel of er minder aanbod was maar nog meer bezoekers. De grote tent van Musik Produktiv ontbrak dit jaar dus helaas geen echte Schnäppchen.
    Moest m’n handen op de Flohmarkt wel in de zakken houden want oh oh wat lag weer er mooi spul om te kopen. ;-0

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *