Flohmarkt musik produktiv Ibbenbüren 2 mei

Flohmarkt musik produktiv Ibbenbüren

Op zaterdagochtend 2 mei 2015 is er weer de Vlooienmarkt of in  het Duits Frühjahrsflohmarkt 2015. Voor weinig geld kun je er leuke en interessante tweedehandse muziekinstrumenten kopen. Gitaren in overvloed maar geen super commerciële gitaarbeurs.  Handelaren stallen hun winkeldochters in de hoop ze voordelig te verkopen. Hobbyisten proberen hun oude onderdelen te verkopen zodat ze met de opbrengst weer nieuwe projectjes kunnen beginnen. Tussen de “oude meuk” vind je vaak net dat onderdeeltje waar je al jaren op zoek naar bent. Er is gewoon een groot aanbod van allerlei instrumenten. Dat is het voordeel van een groot land als Duitsland. O ja, ruilen met de standhouders is natuurlijk ook een mogelijkheid. Nog een reden om deze Flohmarkt te bezoeken?

Autobahn, Bier und Bratwurst
Het is wel een stuk rijden over de A1 naar Ibbenburen als je in het midden van Nederland woont. Gelukkig veel Autobahn. Als je laat aankomt is het lastig om dicht bij de Flohmarkt een parkeerplaats te vinden. Geen probleem want er rijden gratis bussen bij de verder afgelegen parkeerplaatsen.
Als het weer zonnig is dan smaakt het Duitse bier en de Bratwurst nog lekkerder.  Gewoon weer een smoesje voor een gitaardagje uit met een grote kans dan je met spullen thuiskomt die je eigenlijk niet nodig hebt maar weer niet kon laten liggen. 😉

Zie voor meer gegevens de website van Musik Produktiv.

Contactgegevens:
Musik Produktiv
Fuggerstraße 6
49479 Ibbenbüren

 

De volgende Flohmarkten zijn op:

Lente-vlooienmarkt 2015
Zaterdag, 02.05.2015

Herfst-vlooienmarkt 2015
Zaterdag, 10.10.2015

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *