Vintage gitaarbeurs Veenendaal september 2014

Vintage gitaarbeurs Veenendaal september 2014

De beurs op 27 september vindt weer plaats in De VEENENDAALHAL  aan de Nijverheidslaan 8, 3903 AP VEENENDAAL en ligt vlakbij de A12 en station ‘Veenendaal Centrum’.

Het duurt nog even maar toch alvast de aankondiging. Afgelopen maart was weer een leuke beurs met interessante ontmoetingen.

Beursstandje
In september reserveren we weer een beursstandje of te wel een tafeltje op de vintage gitaarbeurs. Door de vele (on)afgemaakte projecten en natuurlijk de prettige GAS (guitar acquisition syndrome) heb ik nog veel gitaren, versterkers en onderdelen liggen waarmee ik vaak een ander plezier mee kan doen.   En mijn vrouw want er komt dan meer ruimte vrij in huis.
De komende beurs neem ik weer een paar zelfbouw Tele partcasters mee om te zien hoe de reacties er op zijn.  Een buizenversterker om de gitaren te demonstreren en te proberen.  Voor potentiele kopers is het vaak een voorwaarde om hun gitaar op de beurs te kopen. En terecht.

 

Guitarshow Veenendaal 2014 Footselfie
Carvin Legacy

 

Gitaarbeurs Veenendaal 2014
Gitaarbeurs Veenendaal 2014 Andries

Tips.
Onder de tafels liggen vaak de winkeldochters.  Of net dat langgezochte onderdeel. Dus kijk zeker eens onder de tafels.

Rond 15.30 uur willen handelaren hun goederen graag kwijt want anders moeten ze hun verkoopwaren weer mee naar huis zeulen.  De kans is dus groot  dat als je dan gaat onderhandelen het een stuk sneller gaat en dat je voor minder geld, eigenaar wordt van  de te koop aangeboden spullen.

p.s. Voor toegangsprijzen en andere info over de gitaarbeurs zie http://www.vintageveenendaal.eu/

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *