Te koop gitaren versterkers onderdelen

Te koop gitaren versterkers onderdelen

Om voor mijn hobby gitaar(bouw) gereedschap en nieuwe onderdelen te kunnen  kopen, gaan er een paar gitaren en onderdelen de deur uit. Zoals een collega ooit zei: “Het eet geen brood”.  Bieden mag. Houd het alleen fatsoenlijk dan houden we elkaar niet bezig. Staat er inruil bij dan staat er ook bij in welke artikelen ik geïnteresseerd ben.

Locatie afhalen
Arnhem en in overleg in Enschede.

De onderstaande versterker staat verder nog te koop.

Mesa Boogie IIB

Mesa boogie iib front
Mesa Boogie Mark  iib front
Mesa boogie iib front
Mesa boogie iib front


Deze Mesa Boogie IIB komt uit de beginjaren 80 (serienummer 5062). De Eminence Legend speaker is niet origineel. Bij hoog volume komt  de versterker met een apart aangesloten speakerkast naar mijn idee beter tot zijn recht. Klinkt clean in het hoog Fenderachtig.


Ondanks een keuze stand tussen 100 of 60 watt gaat de Mesa Boogie ook op de  stand 60 watt nog loeihard.

Richtprijs 900 euro.

 

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *