Youtube kanaal H4andrew gitaren

Youtube kanaal H4andrew

Samen met Andries Geldof hebben we een aantal gitaren met en zonder effecten opgenomen om ervaring op te doen met het opnemen van gitaren voor Youtube. Het geluid dat is opgenomen met aparte microfoons hebben een beter geluid dan de video’s die zijn opgenomen met de microfoon van de videocamera. Logisch. 😉
In het videobeheer systeem van Youtube kun je aan de hand van de overzichten mooie analyses maken. Interessant is bijvoorbeeld om te zien dat bepaalde video’s in bepaalde landen aanzienlijk meer views hebben dan de andere. Door je titels van de juiste zoektermen te voorzien heb je enige invloed op de views.

Overzicht Youtube kanaal H4Andrew
Overzicht Youtube kanaal H4Andrew

Hier vind je de link naar mijn Youtube kanaal. Check hier de website van Andries Geldof.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *